ORDER FORM

Name:
Email Address:
Contact No :
Alamat Penghantaran :
Info Penghantaran :
Maklumat Tempahan/Remarks :
Online Transfer atau Cash Deposit ke akaun : Maybank
CIMB
Bank Islam

Get your own free form like this one.

Thursday, November 17, 2011

Virgin coconut oil/minyak kelapa dara - VCO CATALYST



Apa itu VCO

VCO adalah virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel .Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst ialah ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan untuk terutamanya untuk kulit.Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata,strechmark bagi wanita hamil.

VCO ada 2 jenis.
Ada yang liquid dan ada yang softgel.
Yang saya utarakan ini ialah VCO soft gel.

VCO softgel paling laris sebab senang nak telan dan boleh apply ke whole face. Means if beli VCO ni memang tak rugi sebab boleh digunakan secara 2 in 1. Kalau VCO yang liquid tu memang tak ramai yang sanggup beli sebab tak tahan dengan bau dan rasa dia. Kalau soft gel ni memang takde bau ape2 pon Telan dan ngap ngap je terus!

VCO BENTUK CAPSUL
RM 39.90 / 60 KAPSUL

VCO BENTUK CECAIR
RM 39.90
RM 43.90 (S&S)


kegunaan luaran

i) dapat mengurangkan berat badan
ii)melembut dan mengurangkan kekeringan
iii) menghasilkan tenaga dan sentiasa segar
iv)mengatasi masalah kulit berminyak

kegunaan dalaman

i)mencegah risiko penyakit jantung& kadar kolestrol tinggi
ii)mengurangkan perasaan mudah lapar
iii)melancarkan kitaran haid
iv)melegakan pernafasan
v)membaiki kadar pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino
vii)sebagai agen pelincir dalam hubungan suami isteri

Pengambilan VCO bagi wanita yang hamil

Selain bagus untuk kulit.kesihatan dalaman dan luaran. VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin. Ada effect ke VCO ni? Jangan risau, Vco tiada side effect sbb dia bukan ubat. it's simply a great supplement. Setakat ni based on testimoni2 pengamal VCO, ada 3 orang dah bjaya hamil. Alhamdulillah..rezeki itu semuanya datang daripada Allah, tetapi kita jugak kene berusaha untuk mendapatkan sesuatu perkara yang baik. Pengambilan VCO atau virgin coconut oil/minyak kelapa dara keluaran CATALYST semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyallah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk kami adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan. CATALYST juga adalah syarikat bumiputera dan produk-produknya mendapat pengiktirafan sijil HALAL.Pengambilan vco bagi pasangan suami isteri yang mengalami masalah kesuburan dan sedang merancang untuk mendapatkan zuriat juga sangat-sangat digalakkan kerana vco juga berfungsi sebagai agen pelincir.


Persoalan-persoalan yang sering ditanya mengenai VCO

1. Lelaki boleh makan jugak ke?

Yup! Lelaki pon memang boleh makan. Lelaki dan Perempuan memang digalalakkan makan VCO ni as suppliment

2. Harga berapa dan dalam satu botol ada berapa soft gel? Boleh tahan berapa lama satu botol VCO ni?

Harga VCO sebotol ialah RM 39.90 bagi semenanjung dan RM43.90 bagi Sabah dan Sarawak.
Dalam satu botol ada 60 kapsul soft gel dan boleh tahan selama sebulan 

3. VCO nih sesuai dengan semua peringkat umur ke?

Of course semua peringkat umur digalakkan makan VCO ni. Daripada golongan muda sehinggalah golongan tua. Umur 8 tahun pon ada yang makan.


Bagaimana cara pengambilan/pemakanan VCO ni ?

Boleh digunakan dengan 2 cara. 2 in 1 
Makan dan Sapu di muka

- 2 kali (2 biji kapsul setiap hari) boleh dimakan sebelum/selepas makan.
- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus
- Seelok2nya ambil bersama air suam/air kosong

-Lagi satu, boleh disapu kat muka. Lubangkan siket guna jarum dekat softgel tuh then apply kat muka. Kalau boleh wat before nk tido malam tuh.Kalau nk biarkan smpi pagi terpulang la..Tp 15 minit pon dh ok..kasi die serap kat kulit muka...tp utk kulit sihat n cantik,better mkn n sapu laa di tempat yang penting, pengambilan VCO untuk makan 2 biji kapsul setiap hari jangan pernah skip. Amalkan.

Tak bertambah berminyak ke bila sapu soft gel nih dekat muka?

Tidak. Cuma ianya oily bila sapu dekat muka je. Then, boleh terus cuci dan dapat rasakan kelembutan kulit kita

Kalau dah memang sedia ada kurus, bila makan VCO nih, akan bertambah kurus lagi ke?

Tak...kalau u da kurus, dun worry takkan lagi kurus after makan sebab metabolisme dah tggi. Cume yang utk metabolisme rendah je die akan naikkan. So dun worry ok!

Berapa lama boleh nampak kesannya selepas makan VCO ni?
Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyallah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem/hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi. Depends 

Halal ke VCO ni?

VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia & it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu.


berminat:
email: izdiharshoppe@gmail.com
phone: 0193416067

5 comments:

Anonymous said...

Someonе neceѕsarily help to make severеly posts I would state.
Thiѕ is the fiгst time I frequenteԁ your website ρage and so
far? I amazed with the analуѕiѕ you maԁe to
make this particular рost extraordіnагy.
Wonderful activіty!

my web page :: www.Sfgate.Com

Anonymous said...

I’m nοt that much of a online гeader to be hοnest but your sitеs
really nice, kеep it up! I'll go ahead and bookmark your website to come back later on. Cheers

Feel free to surf to my page akgencgebze.org

Anonymous said...

Thanks for sharing your іnfo. Ι really apprecіate уour
effоrts anԁ I will be waitіng for your next write
ups thank уou once again.

my weblog - http://thomas-Reicherter.de/wiki/w/index.php?title=Family_S_High-quality_Time_Commit_Properly

Anonymous said...

Hi i am κavin, itѕ my firѕt time to cοmmenting anуplace, when i rеaԁ this paragгaph i
thοught і could alѕo crеate comment due to this brillіant pіесe οf writіng.


my web sіte: body hair removal
My web page - visit this website link

Anonymous said...

Ні, i гeаԁ yоur blog occasіonallу аnd i oωn a similar оne and і was juѕt curiοus if you
get a lot of sρаm respоnses? If ѕo hoω do you
stoρ іt, anу plugin οr аnythіng
you can suggest? I get so much lately it's driving me mad so any assistance is very much appreciated.

Also visit my web page http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php