ORDER FORM

Name:
Email Address:
Contact No :
Alamat Penghantaran :
Info Penghantaran :
Maklumat Tempahan/Remarks :
Online Transfer atau Cash Deposit ke akaun : Maybank
CIMB
Bank Islam

Get your own free form like this one.

Thursday, May 10, 2012

BEDAK ARAB...BEDAK ARAB...BEDAK ARAB...PROMOSI MEI SAHAJA (KOKURYU SUPER SUMMER CAKE)

BEDAK ARAB...BEDAK ARAB...BEDAK ARAB... (KOKURYU SUPER SUMMER CAKE)
PROMOSI MEI SAHAJA...FREE POSTAGE!!!
(10 MEI - 20 MEI)

PERSOALAN BERKENAAN BEDAK ARAB:

Betul ke ada tanda HALAL
- YESS...mmg ada tertera logo halal di kotak bedak arab tu....
(bedak arab ni diterbangkan dari mesir)

Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab)



BEDAK ARAB SUPER SUMMER CAKE KOKURYU
MACAM MASUK KELAS MAKE UP!
Produk Jepun, hasil kajian di Filipina Cherry Laboratory.
Sangatlah senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up!
Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit lansung!)
TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!
1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!
2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.
3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.
4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.
5. Mengecutkan jerawat.
6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.
7. Tahan Selama lebih 8 jam.
8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.
9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

berminat:
izdiharshoppe@gmail.com
0193416067

14 comments:

Fieza & Shamz said...

Salam..

Mcm berminat..
berapa harga..?
sila email ke..

shamieza7780@gmail.com

Anonymous said...

salam. Saya berminat. Br rm? Email ke noor_akhza@yahoo.com

umi pijul said...

berapa harga included post? please email --> umi_pijul08@yahoo.com

dura said...

nak taw pasal harga..please email to me..sufigirlz83@gmail.com

Anonymous said...

emel harga nur_nizam84@yahoo.com

Anonymous said...

sy interested nk beli.tlg email hrga sni ruby_ruby121291@yahoo.com

Farahiyah Zakaria said...

Salam, saya macam berminat tapi berape harga satu? Emeilkan pada saya ye, farahiyah.zakaria@gmail.com.my

amiera said...

salam.. pm harga untuk satu n mcm berminat nk jd agent!! Email ke miraee80@gmail.com

Anonymous said...

nk tau harga? pls email to me..
eny_myes@yahoo.com

Anonymous said...

Ha u oll pernah dgar tak pasal bedak Miracle of Clay(Bedak Sejuk Muntah Belut)..Baaanyakk khasiattnyer taw..boleh try tgok kat link ni http://www.facebook.com/pages/Miracle-of-Clay-Bedak-Sejuk-Muntah-Belut/126877647459205
atau pm saye at 0129066424

Anonymous said...

boleh email kan harga...nafidanie@yahoo.com

tq

Anonymous said...

google law firm

Anonymous said...

google law firm

Anonymous said...

google law firm