ORDER FORM

Name:
Email Address:
Contact No :
Alamat Penghantaran :
Info Penghantaran :
Maklumat Tempahan/Remarks :
Online Transfer atau Cash Deposit ke akaun : Maybank
CIMB
Bank Islam

Get your own free form like this one.

Friday, February 24, 2012

PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI TRADISIONAL (HANDMADE)



HOT ITEM !!! DAPATKAN SEKARANG PESONA LANGSING
NAK KURUS !! NAK KELIHATAN MENARIK DAN LANGSING !! TANPA PERLU MELAKUKAN SENAMAN BERAT ATAU MEMAKSA DIRI ANDA UNTUK BERDIET TERUK.JOM CUBA PRODUK LANGSING INI ~ PESONA LANGSING
PESONA LANGSING 100% HERBA ASLI TRADISIONAL (HANDMADE) BUATAN TANGAN DARI ORANG KAMPUNG KELUARAN PERAWAN QASEH

PESONA LANGSING Lelaki pun boleh amik ye!!

PESONA LANGSING Ada pengesahan dari PUSAT RACUN NEGARA ,USM
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ۩ஜ۩▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Antara khasiat kapsul ni :~
♥♥merendahkan kolestrol
♥♥membantu melarutkan lemak
♥♥mengurangkan berat badan
♥♥meringankan badan
♥♥membantu penghadaman
♥♥Mengawal nafsu makan berlebihan
♥♥membuang angin dalam badan
♥♥mencuci usus
♥♥menghilangkan sembelit
♥♥Melawaskan sistem perkumuhan
♥♥Membantu mengatasi masalah perut buncit
♥♥mengekalkan berat badan yg ideal
♥♥ melawaskan pembuangan air besar/kecil
♥♥Meningkatkan stamina badan
♥♥@@PESONA LANGSING SESUAI JUGA UNTUK WANITA SELEPAS BERSALIN (DALAM PANTANG)@@
♥♥@@PESONA LANGSING SESUAI JUGA UNTUK IBU MENYUSU BADAN @@

~PESONA LANGSING Diadun dan dimampatkan kedalam kapsul secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh orang kampung. 

PESONA LANGSING SESUAI UNTUK :~ 
♥♥IBU MENYUSU BADAN♥♥
♥♥BOLEH MAKAN KETIKA PERIOD♥♥
♥♥LELAKI DAN WANITA♥♥

♥♥TANPA PERLU BERLAPAR 
♥♥TIDAK ADA PANTANG
♥♥BANYAKKAN MINUM AIR 0/PUTIH UNTUK MELANCARKAN PROSES PELANGSINGAN

##AWAS!!!! WANITA HAMIL DILARANG AMIK KAPSUL INI## 

HARGA : RM42 SEMENANJUNG,RM45 SABAH SWK...
  
------------------------------------------------------
TESTIMIONI PESONA LANGSING LANGSING DR CUSTOMER

"ok ... pas aku tambah skit dia punya dose..nampak gk la kesan tu..huahuahua..perut ada kurang skit...nnti abeh aku oder g.. 
***
laki aku telan tk dk apa kesan sampingan..mcm besa ja tp berat turun gk la..cuma lambat cz tak konsisten mkn ubt." 
***
"selepas habis pantang saya terus amik pelangsing ni..alhamdulillah berat badan dah kurang sikit..sekarang ni dah masuk 3 botol saya amalkan peramping ni..alhamdulillah kak pelangsing ni serasi ngan saya laa.." 
***
"dik akk nak order lagi 2 btl...peramping..perut dah nampak kempis tu yg nak order lagi tu..hehehe...semangat nii..nk bg kururs sikit..tq sbb memperkenalkan pelangsing ni kat fb" 
***
"Sya Humaira dah try,mmg best ler..kuar lemak2 dlm badan masa buang air besar..." 
***
"selepas amik perawan langsing nie rasa badan ada ringan sikit,makan pun boleh control ,bila time membuang tuu rasa macam berminyak sikit..mungkin lemak dalam badan kot..alhamdulillah serasi dgn saya" 
***
"hai smua hri ni sy nk kngsi ckit cite dkt u all ,adik sy dh mkn pil pelangsing dh hbs 1 btol,dia pnye brt nm'cgah 4kg trun tau,tbuh dia pun dh beza dlu dgn skrg,jealous i d btny..hehehe,ap2 pun sy nk nk try jgk mne thu tbuh sy mcgah lbh pda dia..hehehe,lau rse xpcye blh try...nie btl2 bkn rekaan smta-mta tau..LAU BLI CONFIRM XMYESAL PNYE TAU,SLAP2 NK ORDER LG MCM ADIK SY NIE...SIAP ORDER 2 BTOL LG TAU..." 
***
"tersa perbhannye..sbb dlu sluar size 27 xleh nk pkai..skrg dh leh..skrg nie nk try kmpiskn perut ckit..ok..tq kak" 
***
"nnt nak order lagi ekk.. nk 2 botol... best makan ni...membuang tu mmg best.. lancarr.. hehe..." 
***
"akak..ALHAMDULILLAH..sronok sgt guna pil ni wlupn kerap kna ulang alik ke tandas..huhu..tp syu suke sb percaya atau tidak,3hri syu guna dh blh turun 2kg???huhu..msti dgr mcm x caye kn tp mmg btull..mgkin sb syu kurg mkn kot tp ALHAMDULILLAH... la slera mkn pn mikn krg lpas mkn PL ni...pada sesape yg nk cube,jgn berteka-teki lg sb ubt ni mmg ok dn yg plg meyakinkan,ia tiada kesan smpingan..huhu..THANX AKK...nt nk oder lg dn lg..hihi"
***
"alahmdulillah kak.. 
semua lemak2 degil tue bnyk yg keluar.. 
berat bdan kurg 3-4kg..tapi for sure ila makan x smpai 2minggu dh kurang 3-4kg.. ;);)" 
***
"saya dah try pil nie mmg ummphh lah coz masalah sukar membuang air besar sudah selesai dah tak duduk kat toilet berjam-jam sampai berpeluh-peluh meneran sbb susah nak kuar...alhamdullillah skang nie ok dah.baru seminggu amik ..berat turun dah sekilo...hehehehe..pakai jam pun longgar.." 
***
"Alhamdulillah akak, slpas sebtl sy mkn ari tu, trun 3 kg (82kg tinggal 79 kg).....hehe, best sgt...ari ni masuk btl ke 2....insyaAllah sy akan meneruskannya.....hehehe, tq akak " 
***

TESTIMONI DR IBU MENYUSU 

"sist..sy nk share skit..mla2 mkn prwn lngsing ney..xde effect ap pown tau..xke toilet..tp sy troskn gak..msuk ai yg ke4..sy dh mla brcnta ngn toilet lak..mmg bez laa sist..lmak2 sume nye kluar..hubby ckp,nnt bli lg..thx to u sist.." 


***
"sya da amalkan pelangsing nie memang berkesan nanti sya akan send pic sya sebelom n selepas mgunakan produk nie dlu brt sya 73 skang da 2ron mjadi 58" 
***
"Salam sis, 
rxxx dh order 2 botol pil pelangsing dr sis dlu. Alhmdllh, selera makan berkurangan sejak ambil pil ni, dan sy x makan nasik dh lbh sebulan. botol pertama makan, turun 2KG.. itupun tanpa kawal sgt makan dan tanpa exercise.. rasanya, kalau exercise dan jaga makan, lg cpt sy turun tp xde masa nak exercise sbb rxxxx blaja+keje.." 
***
"saya nak beli lagi la 1 botol...walaupun tgk cermin cam xde kesan...timbang2 hari 2 dah turun 5kg...." 
***
"akak tw x....bru ni g timbang brat bdan...turun 4kg...hehehe, bestnyerrr....dulu 77kg kini tinggal 73kg.....tq, yerr akak......, nak cuba bengkung plak...kot2 turun lagi....sb ikut BMI kena 60kg..hehe" 
***
"saya dah try...tq...dah boleh masuk balik seluaq lama2...cuma bdn x la nmpk kurus lg...ada la susut kat paha ngn pinggang.." 
***
"dah 2 hari sy mkn,, tiap2 hari mmg lawas je,, sng g toilet,,,ske sgt" 
***
"setelah hampir seminggu saya ambik pil pelangsing, saya dah mula selalu membuang. mungkin lemak saya dah mula dalam proses keluar.. he..he.. dalam sehari adalah beberapa kali. tunggu habis sebotol baru saya nak timbang berat..harap2 adalah perubahan.." 
***

TESTIMONI DR IBU MENYUSU.. PESONA LANGSING

"salam n selamat pagi...... sy dh mkn pesona langsing dan dh nk masuk botol ke 3.. YA ALLAH.... sukanya sbb dgn izinNYA dh turun berat badan ni dr 82kg ke 79kg.....hihihi sukanya................ sy ingat esok nk order lg.... ari ni tk sempat... kalau ambik 9 botol terus, berapa ek..? TQ..." 

"salam..akk best ar mkn pil pesona langsing..hari2 membuang je n kuar mcm berminyak je..perut rse kempis skit dr biase..then pil herba plk mkn bdan rse xpenat, senang je bgun pg n plg pntng breast rse mcm berdenyut2 je..heheeh..mb nak membesar kot..heheeh..bru je gne 2mggu..lgpn mkn pil pesona lgsing mkn pn blh cntrol n then strt mkn pil tue mkn blh kawal n malam pn dh xmakn lg..klu sblm nie mlm msti nak mkn.. 

tp alhmdllah lps mkn pil tue xde nak mkn mlm." 


"kakak saya mkn pil lansing dia ckp mkn x rasa lapar..tapi kerap buang air besar" 


"hr ptama mkn..sy brcinta ngan toilet jer..tp dlm byk2 produk yg ni la ada kesan..ada jgk la g toilet...hehehe..msa mmbuang tu memg kuar minyak..alhmdlillah..bru jer sbotol(setengah bulan jer) dah trun 2 kg..alhmdlillh..lps mmbuang rsa lega sj..bdan rsa ringan,pas ni sy nak order lg la..tq sis coz knalkan produk ni..:)

berminat PESONA LANGSING:
email: izdiharshoppe@gmail.com
phone: 0193416067

5 comments:

Anonymous said...

Wonderful, what a weblog it is! This web site presents useful facts to us, keep
it up.

Feel free to surf to my weblog ... web design new york

oakleyses said...

oakley sunglasses wholesale, christian louboutin outlet, replica watches, christian louboutin shoes, oakley sunglasses, uggs on sale, tiffany jewelry, burberry pas cher, michael kors pas cher, louis vuitton, chanel handbags, tiffany and co, longchamp outlet, cheap oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin uk, louis vuitton outlet, jordan pas cher, ray ban sunglasses, nike air max, nike air max, christian louboutin, louboutin pas cher, longchamp outlet, polo ralph lauren, prada handbags, ugg boots, oakley sunglasses, coach outlet, oakley sunglasses, nike free, longchamp pas cher, louis vuitton outlet, kate spade outlet, air max, tory burch outlet, jordan shoes, replica watches, ugg boots, sac longchamp pas cher, nike free run, nike outlet, kate spade, gucci handbags, ray ban sunglasses, prada outlet, longchamp outlet, polo outlet, polo ralph lauren outlet online

oakleyses said...

vans pas cher, sac vanessa bruno, nike roshe run uk, uggs outlet, michael kors outlet online, lululemon canada, true religion jeans, nike blazer pas cher, nike trainers uk, sac hermes, nike air max uk, nike air force, michael kors outlet online, michael kors outlet online, nike tn, north face, nike free uk, nike air max, timberland pas cher, ray ban uk, polo lacoste, hogan outlet, coach outlet store online, true religion outlet, michael kors outlet online, burberry outlet, guess pas cher, ray ban pas cher, new balance, abercrombie and fitch uk, michael kors, michael kors outlet, mulberry uk, oakley pas cher, hollister pas cher, nike huaraches, north face uk, converse pas cher, nike air max uk, true religion outlet, true religion outlet, michael kors outlet, michael kors, hollister uk, burberry handbags, michael kors outlet, replica handbags, uggs outlet, ralph lauren uk

oakleyses said...

converse, p90x workout, herve leger, lululemon, hollister, north face outlet, instyler, karen millen uk, nfl jerseys, mont blanc pens, oakley, hermes belt, ghd hair, abercrombie and fitch, hollister, soccer jerseys, nike air max, new balance shoes, insanity workout, asics running shoes, vans outlet, chi flat iron, jimmy choo outlet, mac cosmetics, baseball bats, babyliss, ray ban, lancel, valentino shoes, montre pas cher, longchamp uk, soccer shoes, reebok outlet, beats by dre, hollister clothing, louboutin, ferragamo shoes, celine handbags, wedding dresses, timberland boots, bottega veneta, nike roshe run, nike air max, toms shoes, converse outlet, vans, ralph lauren, mcm handbags, north face outlet, gucci

oakleyses said...

louis vuitton, pandora uk, ugg uk, louis vuitton, thomas sabo, louis vuitton, moncler, moncler, canada goose outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, doudoune moncler, canada goose, marc jacobs, ugg, supra shoes, louis vuitton, canada goose outlet, moncler uk, ugg pas cher, hollister, pandora jewelry, moncler outlet, ugg,uggs,uggs canada, moncler, canada goose uk, pandora jewelry, juicy couture outlet, canada goose, coach outlet, wedding dresses, swarovski crystal, moncler, canada goose jackets, juicy couture outlet, canada goose outlet, pandora charms, replica watches, links of london, moncler outlet, swarovski, louis vuitton, canada goose