ORDER FORM

Name:
Email Address:
Contact No :
Alamat Penghantaran :
Info Penghantaran :
Maklumat Tempahan/Remarks :
Online Transfer atau Cash Deposit ke akaun : Maybank
CIMB
Bank Islam

Get your own free form like this one.

Wednesday, July 25, 2012

PROMOSI RAMADHAN!!!



PROMOSI RAMADHAN!!!


ALPHA LIPID SLIM DIET II (SD2)
Keistimewaan:
Tambahan ekstrak GREEN TEA untuk proses detox dan membantu meninggikan metabolisma, tambahan SERAT untuk melawaskan dan rasa kenyang lebih lama (elak gastritis), formula tinggi PROTEIN untuk memperbaiki jisim otot seterusnya meningkatkan metabolisma serta formula ALPHA LIPID untuk penyerapan nutrien2 dan vitamin yang lebih baik! 

Kesemua ini yang anda perlukan untuk mempercepatkan proses penurunan berat badan dengan begitu efektif dan mengekalkan kelangsingan dalam jangkamasa panjang! Anda pasti teruja jika anda tahu! 

Jom try sekarang untuk penurunan sehingga 5KG DALAM SEMINGGU 

*PERHATIAN! HANYA LEMAK SAHAJA YANG DIBAKAR 100% TANPA MENGGANGGU OTOT-OTOT KITA

D'Herbs LIPSTICK COLLAGEN :
Keistimewaan:
1) Sebagai penyeri bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah
2) Melembabkan bibir yang kering dan merekah
3) Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan
4) Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
5) Simpan di tempat yang bersuhu bilik (30'-35'C)

BEDAK ARAB
Keistimewaan:
* Tidak perlu lagi sebarang FOUNDATION...kerana bedak ini
3 dalam 1...as mouisturizer, foundation n alas bedak...jimat bukan???
* Ade 1 warna sje..... sesuai utk smua kulit tdk kira apa pun jenis kulit..gelap,putih atau sbg nya,sesiapa pun boleh pakai.sbb dia mngikut darah kita dan still nmpk brseri jika kita brpeluh pun...yg bestnya bedak nie leh cover dn x brminyak.
* Suci dan Halal..serta boleh dibawa solat..
* Tahan Selama lebih 8 jam dan jika berpeluh akan lebih
cantik..Kulit akan kelihatan kemas sepanjang hari.
*Makin berpeluh bedak ini menghasilkan hasil yg sgt cantik.


IBU KOLAGEN
Keistimewaan:
kolagen ni berkesan kalau kuta amalkan dah nampak kulit akan makin cerah/putih,kalau seminggu lbih bley nampak especially pori2 muka akn rapat dan nmpak licin..nak wat masker pun boleh dan paling sesuai untuk yang pregnant untuk dapatkan baby yang putih dan kulit cantik

VITAMIN C
KEBAIKAN VITAMIN C
Keistimewaan:
* Memberi efek kulit yg sekata, cerah, lembap
* Sesuai untuk ibu mengandung
* Sesuai untuk merawat jerawat di wajah & badan
* Bagi yg menghadapi masalah resdung amat sesuaidiamalkan
* Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu,fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi& gigi yang sihat
* Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti
* Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol,tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis

NOTA : PENGAMBILAN VITAMIN C DAN IBU KOLAGEN PADA MASA YG SAMA ADALAH SGT DIGALAKKAN….KESAN LEBIH CEPAT DAN SGT EFEKTIF….

PM/SMS/WHATSAPP 0193416067 (izdiharshoppe)
izdiharshoppe@gmail.com

6 comments:

eyeyou said...

brp rege promosi sd2?

Anonymous said...

bpe hrga bedak arab?
piyahspongebob@yahoo.com

oakleyses said...

oakley sunglasses wholesale, christian louboutin outlet, replica watches, christian louboutin shoes, oakley sunglasses, uggs on sale, tiffany jewelry, burberry pas cher, michael kors pas cher, louis vuitton, chanel handbags, tiffany and co, longchamp outlet, cheap oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin uk, louis vuitton outlet, jordan pas cher, ray ban sunglasses, nike air max, nike air max, christian louboutin, louboutin pas cher, longchamp outlet, polo ralph lauren, prada handbags, ugg boots, oakley sunglasses, coach outlet, oakley sunglasses, nike free, longchamp pas cher, louis vuitton outlet, kate spade outlet, air max, tory burch outlet, jordan shoes, replica watches, ugg boots, sac longchamp pas cher, nike free run, nike outlet, kate spade, gucci handbags, ray ban sunglasses, prada outlet, longchamp outlet, polo outlet, polo ralph lauren outlet online

oakleyses said...

vans pas cher, sac vanessa bruno, nike roshe run uk, uggs outlet, michael kors outlet online, lululemon canada, true religion jeans, nike blazer pas cher, nike trainers uk, sac hermes, nike air max uk, nike air force, michael kors outlet online, michael kors outlet online, nike tn, north face, nike free uk, nike air max, timberland pas cher, ray ban uk, polo lacoste, hogan outlet, coach outlet store online, true religion outlet, michael kors outlet online, burberry outlet, guess pas cher, ray ban pas cher, new balance, abercrombie and fitch uk, michael kors, michael kors outlet, mulberry uk, oakley pas cher, hollister pas cher, nike huaraches, north face uk, converse pas cher, nike air max uk, true religion outlet, true religion outlet, michael kors outlet, michael kors, hollister uk, burberry handbags, michael kors outlet, replica handbags, uggs outlet, ralph lauren uk

oakleyses said...

converse, p90x workout, herve leger, lululemon, hollister, north face outlet, instyler, karen millen uk, nfl jerseys, mont blanc pens, oakley, hermes belt, ghd hair, abercrombie and fitch, hollister, soccer jerseys, nike air max, new balance shoes, insanity workout, asics running shoes, vans outlet, chi flat iron, jimmy choo outlet, mac cosmetics, baseball bats, babyliss, ray ban, lancel, valentino shoes, montre pas cher, longchamp uk, soccer shoes, reebok outlet, beats by dre, hollister clothing, louboutin, ferragamo shoes, celine handbags, wedding dresses, timberland boots, bottega veneta, nike roshe run, nike air max, toms shoes, converse outlet, vans, ralph lauren, mcm handbags, north face outlet, gucci

oakleyses said...

louis vuitton, pandora uk, ugg uk, louis vuitton, thomas sabo, louis vuitton, moncler, moncler, canada goose outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, doudoune moncler, canada goose, marc jacobs, ugg, supra shoes, louis vuitton, canada goose outlet, moncler uk, ugg pas cher, hollister, pandora jewelry, moncler outlet, ugg,uggs,uggs canada, moncler, canada goose uk, pandora jewelry, juicy couture outlet, canada goose, coach outlet, wedding dresses, swarovski crystal, moncler, canada goose jackets, juicy couture outlet, canada goose outlet, pandora charms, replica watches, links of london, moncler outlet, swarovski, louis vuitton, canada goose