ORDER FORM

Name:
Email Address:
Contact No :
Alamat Penghantaran :
Info Penghantaran :
Maklumat Tempahan/Remarks :
Online Transfer atau Cash Deposit ke akaun : Maybank
CIMB
Bank Islam

Get your own free form like this one.

Friday, November 8, 2013

MZ Secret Slim Fat2Fit Mist Spray

MZ Secret Slim Fat2Fit Mist Spray

Dibahagian perut banyak lemak? Boroi? Peha besar?


Produk keluaran Terbaru MZ Secret, Produk ni bukan pil kurus, lotion atau krim kurus. Tapi Fat2Fit adalah berbentuk SPRAY! Dan apa yang anda perlu buat adalah hanya spray di tempat yang BERMASALAH. Semburan minyak ini akan menyerap terus kedalam kulit dan darah dan memberikan efek yang maksimum untuk mencairkan lemak-lemak degil. Fat2Fit tidak mempunyai KESAN SAMPINGAN kerana kami menggunakan 100% bahan semulajadi..

-------------------------
APA ITU FAT 2 FIT ?
-------------------------
✔Ia adalah sejenis teknologi baru yang membolehkan lemak dibakar dengan lebih efektif melalui cecair formula khas dalam bentuk semburan nano.
✔Serapan pantas ke dalam kulit anda menjadikan ia 400% lebih berkesan dari cara lain.
✔HANYA perlu sembur pada mana-mana anggota badan bermasalah, itu sahaja!

---------------------
HASIL NYA ?
---------------------
✔Ukur lilit anggota badan anda akan berkurang dengan ketara.
✔Lemak tepu di bahagian seperti lengan, leher, perut dan peha kelihatan semakin berkurangan.
✔Berat badan semakin berkurang secara berperingkat.

★Harga asal hanya RM90 sebotol.
★DISKAUN RM20 

MZ Fit2Fit Mist Spray
✔ Penggunaan yang sangat mudah! Hanya SPRAY!
✔ Bertindak sepantas 1 HARI!
✔ Diformulasi Khusus Untuk Menurunkan Berat Badan
✔ Menyekat Selera Makan
✔ Meningkatkan Kadar Pembakaran Lemak
✔ Membuang Toksin
✔ Melancarkan Penghadaman & Pencernaan Badan
✔ Membaik pulih Struktur 
✔ Mengempiskan Perut
✔ Mengecilkan Peha, Lengan dan Lemak Di Bawah Dagu
✔ 100% HALAL & Selamat Digunakan
✔ Diperbuat Daripada 100% Bahan Semulajadi
► TERBARU!! CARA KURUS PALING MUDAH!!
Ya! Hanya Spray sahaja dan CAIRKAN lemak pada mana-mana bahagian badan walaupun ketika tidur!!
DIJAMIN 100% BERKESAN atau wang anda dikembalikan.
sms "FAT2FIT" ke 012-9616228 sekarang untuk dapatkan harga promosi.

► ya !! spray sahaja untuk membuang lemak di badan anda!
Bukan senam,bukan lotion, bukan pil atau makan minum......dan bukan mesin..!!!

Spray sahaja dimana anda suka, lemak dengan mudah akan cair. Dijamin 100% berkesan!!!

Cara kurus yang mudah & pantas khas untuk wanita yang
✔Kuat makan.
✔Sibuk bekerja.
✔Tiada masa bersenam.
✔Metabolisma badan rendah.

Hanya spray Fat2Fit, untuk slim! Kejutkan saudara mara, jiran dan rakan pejabat anda dengan badan yang slim selepas raya inii!

Kesan boleh dilihat seawal 2 minggu penggunaan
===============================
Jangan risau:
✔100% dijamin selamat!
✔100% dijamin halal!
✔100% dijamin berkesan!
✔Mendapat kelulusan dari BPFK (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan)
✔Purata 9 dari 10 orang pengguna F2F bersetuju ianya berkesan!

DIJAMIN 100% BERKESAN atau WANG anda dikembalikan.

* FAST ACTION FAST RESULT!
* Hari-Hari Poslaju!
* Anda mungkin TESTIMONI kami seterusnya!

 Kelebihan dan cara penggunaan MZ Secret Slim Fat2Fit Mist Spray.

Fat2Fit tidak mempunyai KESAN SAMPINGAN kerana kami menggunakan 100% bahan alami dan semulajadi.
Add caption
 Anggota Yang Boleh Di'SPRAY'kan : 
#Perut
#Peha
#Pinggul
#Leher
#Pipi
#Lengan


Almy Nadia juga pernah GEMUK!!!! Rahsia Almy kembali langsing.. MZ Fat 2 Fit Slim Mist Spray.. Ternyata masalah gemuk boleh melanda sesiapa sahaja tak kira artis terkenal, org biasa, yang muda, yang sudah berusia...  Hanya SPRAY untuk KURUS!!! Semudah, Sepantas & Selamat!!Mudah kerana cuma Spray di bhgn lemak-lemak degil secara konsisten setiap hari.
Pantas kerana minima 2inchi akan susut seawal 14hari..malah testimoni pelanggan Fat2Fit dapat kesan lebih awal dari itu
Selamat kerana Fat2Fit diperbuat dr 100% bahan semulajadi seperti Ginger Oil, Olive Oil, Capsicum Oil, Pepermint Oil, etc, rumusan-rumusan bahan inilah yg akan mengaktifkan lemak-lemak tepu & menukarkannya kpd bentuk tenaga, hasilnya anda akan kelihatan lebih LANGSING!!!
Almy yg mampu nak pergi ke slim centre yg mahal pun tak pergi, dia lebih rela pakai Fat2Fit kerana ternyata BERKESAN!!!
















Harga Sebenar: RM90
Harga Promosi!!!! RM70 (SM) RM75 (SS)

 CARA MEMBUAT PESANAN ANDA

SILA ISIKAN Order Form 
 whatsapp/sms 0193416067
 Email : izdiharshoppe@gmail.com

4 comments:

oakleyses said...

oakley sunglasses wholesale, christian louboutin outlet, replica watches, christian louboutin shoes, oakley sunglasses, uggs on sale, tiffany jewelry, burberry pas cher, michael kors pas cher, louis vuitton, chanel handbags, tiffany and co, longchamp outlet, cheap oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin uk, louis vuitton outlet, jordan pas cher, ray ban sunglasses, nike air max, nike air max, christian louboutin, louboutin pas cher, longchamp outlet, polo ralph lauren, prada handbags, ugg boots, oakley sunglasses, coach outlet, oakley sunglasses, nike free, longchamp pas cher, louis vuitton outlet, kate spade outlet, air max, tory burch outlet, jordan shoes, replica watches, ugg boots, sac longchamp pas cher, nike free run, nike outlet, kate spade, gucci handbags, ray ban sunglasses, prada outlet, longchamp outlet, polo outlet, polo ralph lauren outlet online

oakleyses said...

vans pas cher, sac vanessa bruno, nike roshe run uk, uggs outlet, michael kors outlet online, lululemon canada, true religion jeans, nike blazer pas cher, nike trainers uk, sac hermes, nike air max uk, nike air force, michael kors outlet online, michael kors outlet online, nike tn, north face, nike free uk, nike air max, timberland pas cher, ray ban uk, polo lacoste, hogan outlet, coach outlet store online, true religion outlet, michael kors outlet online, burberry outlet, guess pas cher, ray ban pas cher, new balance, abercrombie and fitch uk, michael kors, michael kors outlet, mulberry uk, oakley pas cher, hollister pas cher, nike huaraches, north face uk, converse pas cher, nike air max uk, true religion outlet, true religion outlet, michael kors outlet, michael kors, hollister uk, burberry handbags, michael kors outlet, replica handbags, uggs outlet, ralph lauren uk

oakleyses said...

converse, p90x workout, herve leger, lululemon, hollister, north face outlet, instyler, karen millen uk, nfl jerseys, mont blanc pens, oakley, hermes belt, ghd hair, abercrombie and fitch, hollister, soccer jerseys, nike air max, new balance shoes, insanity workout, asics running shoes, vans outlet, chi flat iron, jimmy choo outlet, mac cosmetics, baseball bats, babyliss, ray ban, lancel, valentino shoes, montre pas cher, longchamp uk, soccer shoes, reebok outlet, beats by dre, hollister clothing, louboutin, ferragamo shoes, celine handbags, wedding dresses, timberland boots, bottega veneta, nike roshe run, nike air max, toms shoes, converse outlet, vans, ralph lauren, mcm handbags, north face outlet, gucci

oakleyses said...

louis vuitton, pandora uk, ugg uk, louis vuitton, thomas sabo, louis vuitton, moncler, moncler, canada goose outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, doudoune moncler, canada goose, marc jacobs, ugg, supra shoes, louis vuitton, canada goose outlet, moncler uk, ugg pas cher, hollister, pandora jewelry, moncler outlet, ugg,uggs,uggs canada, moncler, canada goose uk, pandora jewelry, juicy couture outlet, canada goose, coach outlet, wedding dresses, swarovski crystal, moncler, canada goose jackets, juicy couture outlet, canada goose outlet, pandora charms, replica watches, links of london, moncler outlet, swarovski, louis vuitton, canada goose