ORDER FORM

Name:
Email Address:
Contact No :
Alamat Penghantaran :
Info Penghantaran :
Maklumat Tempahan/Remarks :
Online Transfer atau Cash Deposit ke akaun : Maybank
CIMB
Bank Islam

Get your own free form like this one.

Thursday, March 14, 2013

MAIXARA C-SENTIAL


Kami merupakan pengedar sah @ stokis maixara vitamin c 
Dapatkan maixara yg original dari kami


Bakal mencetus fenomena 2013.
Hanya sebiji sehari untuk kesan berganda, tapi harga mampu milik yang berbaloi2..
Produk keluaran bumiputera..


:: MAIXARA C-SENTIAL ::
GABUNGAN VITAMIN C (1000mg) + COLLAGEN + GLUTATHIONE EKSTRAK STRAWBERRY



Vit C 10000mg Maixara ....kesan cepat..harga berbaloi..rugi tak cuba..
1 botol boleh tahan hingga 2 bulan
Kalo ada yang kata RM125 mahal? saya tak boleh nak kata apa..
Saya jual Maixara C-Sential pd harga yg amat berpatutan dengan kandungan 10,000mg!!! 
Jika kita beli 1,000 mg vitamin C utk 60 tablet pun dah RM90.. Maixara C-Sential siap ada Kolagen & Gluta lagi. Kolagen plak bukan marine kolagen yang diimport tak tahu kesahihan halalnya, sebaliknya kami gunakan kolagen dari sisik ikan talapia yang UPM sendiri baut penyelidikan akan keberkesanannya. Tak percaya sila google.
Kandungan 10,000 mg dalam 1 tablet dan ada 60 tablet dgn harga RM125 bg saya amat berbaloi. Kawan - kawan boleh consume utk 2 bulan jika nak jimat. kiranya sebulan hanya RM62.50.. Tepuk dada tanya selera...




KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL: 
- Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.
- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
- Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.
- Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
- Anti penuaan dan antioksidan yang tinggi.
- Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan.
- Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi.
- Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.

rasai kesannya seawal 7 hari..



Harga 1 kotak Maixara C - Sential
60 biji
Harga Biasa Rm125
Harga Promosi RM99
* free pos  semennjung

60 BIJI/BOTOL
(UNTUK 2 BULAN!)

SETIAP TABLET 10,000MG MENGANDUNGI:
1) Vitamin C (1,000mg)
2) Collagen (4,000mg)
3) Glutathione (3,000mg)
4) Ekstrak Strawberry (2,000mg)


FAKTA PRODUK:
1) Produk keluaran Bumiputera Islam
2) Halal & Selamat
3) Tidak mengandungi Gelatin
4) Selamat untuk wanita mengandung (utk 2nd semester ke atas) dan menyusu badan
5) Pengilang berstatus GMP
6) Sesuai untuk lelaki dan wanita berumur 13 thn ke atas
7) Kolagen dari ikan talapia- mereka yang alah kolagen marin/seafood boleh amalkan
8) Terbukti berkesan!


Menariknya, ia boleh ditelan atau dikunyah dengan perasa strawberi..:)
Serlahkan keserian dan kecantikan anda dengan cara yang mudah dan menjimatkan..

♥ Pada sesiapa yang ingin mencantikkan kulit boleh memilih MAIXARA C-SENTIAL kerana ianya mengandungi kolagen tilapia yang mampu memberi ketahanan pada kulit.

♥ Pada sesiapa juga yang ingin memperbaiki sistem imunisasi badan, come and get one kerana vit c yang terkandung di dalam nya ibara kita makan sebiji oren sehari.

♥ Vit C juga membantu glutathione untuk diserap lebih cepat dalam badan jadi produk ini sangat sesuai pada mereka yang ingin mempunyai tona kulit sekata dan kulit yang lebih cerah.

♥ Juga tidak ketinggalan ianya sesuai untuk sesiapa yang mengalami penyakit resdung kerana di dalam MAIXARA tidak mempunya Pure Marine Collagen tetapi menggunakan kolagen tilapia yang juga memberi khasiat yang sama.


PENGAMBILAN DISARANKAN:

-1 tablet selepas makan malam setiap hari (usah ambil terlalu lewat atau selepas pukul 11 malam)
- bg effect yg cepat disarankan ambil 2 biji sehari pd bulan pertama dan boleh continue 1 biji sehari utk bulan2 seterusnya
- bole diambil maksima 2 tablet

(✔)Pastikan minum air dengan banyak kerana Glutathione yang ada di dalam Vit C MAIXARA ini berupaya menyingkirkan toksin di dalam badan dan air adalah penting untuk membantu toksin keluar daripada badan.
(✔)Sesuai untuk lelaki dan perempuan.


Harga 1 kotak Maixara C - Sential
60 biji
Harga Biasa Rm125
Harga Promosi RM99
* free pos  semennjung

Harga Agen Maixara :
10 botol @ RM69 = RM690
* free pos semennjung

nak order ?
boleh Isi order form kat atas
@
sms / whatsupp HOTLINE  0193416067
email: izdiharshoppe@gmail.com

4 comments:

oakleyses said...

oakley sunglasses wholesale, christian louboutin outlet, replica watches, christian louboutin shoes, oakley sunglasses, uggs on sale, tiffany jewelry, burberry pas cher, michael kors pas cher, louis vuitton, chanel handbags, tiffany and co, longchamp outlet, cheap oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin uk, louis vuitton outlet, jordan pas cher, ray ban sunglasses, nike air max, nike air max, christian louboutin, louboutin pas cher, longchamp outlet, polo ralph lauren, prada handbags, ugg boots, oakley sunglasses, coach outlet, oakley sunglasses, nike free, longchamp pas cher, louis vuitton outlet, kate spade outlet, air max, tory burch outlet, jordan shoes, replica watches, ugg boots, sac longchamp pas cher, nike free run, nike outlet, kate spade, gucci handbags, ray ban sunglasses, prada outlet, longchamp outlet, polo outlet, polo ralph lauren outlet online

oakleyses said...

vans pas cher, sac vanessa bruno, nike roshe run uk, uggs outlet, michael kors outlet online, lululemon canada, true religion jeans, nike blazer pas cher, nike trainers uk, sac hermes, nike air max uk, nike air force, michael kors outlet online, michael kors outlet online, nike tn, north face, nike free uk, nike air max, timberland pas cher, ray ban uk, polo lacoste, hogan outlet, coach outlet store online, true religion outlet, michael kors outlet online, burberry outlet, guess pas cher, ray ban pas cher, new balance, abercrombie and fitch uk, michael kors, michael kors outlet, mulberry uk, oakley pas cher, hollister pas cher, nike huaraches, north face uk, converse pas cher, nike air max uk, true religion outlet, true religion outlet, michael kors outlet, michael kors, hollister uk, burberry handbags, michael kors outlet, replica handbags, uggs outlet, ralph lauren uk

oakleyses said...

converse, p90x workout, herve leger, lululemon, hollister, north face outlet, instyler, karen millen uk, nfl jerseys, mont blanc pens, oakley, hermes belt, ghd hair, abercrombie and fitch, hollister, soccer jerseys, nike air max, new balance shoes, insanity workout, asics running shoes, vans outlet, chi flat iron, jimmy choo outlet, mac cosmetics, baseball bats, babyliss, ray ban, lancel, valentino shoes, montre pas cher, longchamp uk, soccer shoes, reebok outlet, beats by dre, hollister clothing, louboutin, ferragamo shoes, celine handbags, wedding dresses, timberland boots, bottega veneta, nike roshe run, nike air max, toms shoes, converse outlet, vans, ralph lauren, mcm handbags, north face outlet, gucci

oakleyses said...

louis vuitton, pandora uk, ugg uk, louis vuitton, thomas sabo, louis vuitton, moncler, moncler, canada goose outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, doudoune moncler, canada goose, marc jacobs, ugg, supra shoes, louis vuitton, canada goose outlet, moncler uk, ugg pas cher, hollister, pandora jewelry, moncler outlet, ugg,uggs,uggs canada, moncler, canada goose uk, pandora jewelry, juicy couture outlet, canada goose, coach outlet, wedding dresses, swarovski crystal, moncler, canada goose jackets, juicy couture outlet, canada goose outlet, pandora charms, replica watches, links of london, moncler outlet, swarovski, louis vuitton, canada goose