ORDER FORM

Name:
Email Address:
Contact No :
Alamat Penghantaran :
Info Penghantaran :
Maklumat Tempahan/Remarks :
Online Transfer atau Cash Deposit ke akaun : Maybank
CIMB
Bank Islam

Get your own free form like this one.

Thursday, March 14, 2013

TESTIMONI MAIXARA C-SENTIAL


Antara testimoni-testimoni hebat Maixara C-SENTIAL. Anda bagaimana? Cubalah hari ini untuk kulit yang lebih sihat, halus, cantik dan cerah secara semulajadi



KEISTIMEWAAN MAIXARA C-SENTIAL: 
- Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu dan berseri.
- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
- Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis, juga batuk serta demam selesema.
- Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut.
- Anti penuaan dan antioksidan yang tinggi.
- Membantu mengurangkan masalah sinus/resdung dan alahan.
- Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mengekalkan kesihatan gusi & gigi.
- Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.

SETIAP TABLET 10,000MG MENGANDUNGI:
1) Vitamin C (1,000mg)
2) Collagen (4,000mg)
3) Glutathione (3,000mg)
4) Ekstrak Strawberry (2,000mg)

FAKTA PRODUK:
1) Produk keluaran Bumiputera Islam
2) Halal & Selamat
3) Tidak mengandungi Gelatin
4) Selamat untuk wanita mengandung dan menyusu badan
5) Pengilang berstatus GMP
6) Sesuai untuk lelaki dan wanita
7) Kolagen dari ikan talapia- mereka yang alah kolagen marin/seafood boleh amalkan
8) Terbukti berkesan!


 Testimoni pengguna utk hilangkan kesan CHICKEN POX
BETUL2 HEBAT... 





Testimoni dari anak buah ejen Maixara C-Sential selama 2 minggu.. (Luqman Nur Hakim) 12 tahun sebelum ambil maixara c-sential dia ada masaalah kulit sangat kering & selalu kena gatal2..bermacam2 ubat da apply tp still kulit dia xda perubahan.. after ambil maixara c-sential 1biji sehari sekarang dia dah xda masaalah kulit kering lagi.. hari2 dia senyum sambil tengok kulit dia dah licin & dah agak cerah skit..hehehe.. terima kasih Maixara C-Sential..

Anda yang belum mencuba mcs bila lagi nak cuba,In Shaa Allah mcs boleh membantu apa pun masaalah kulit anda.. 




 Pengambilan MCS secara konsisten selama 14 hari menjadi kulitnya semakin cerah dan kesan jerawat juga semakin pudar.



 testimoni TERBARU!!!! Selepas 2 minggu dengan Maixara !!!! mmg TERBAIK ni!!!!



 Kulit semakin CERAH & CANTIK bersama MCS!

 Kulit lebih cantik dan glowing bersama MCS
Dengan hanya 14 hari inilah hasilnya




 Testimoni kaum Adam..
Kulit lebih sekata dan cerah









 Betul2 amazed dgn perubahan customer kami..muka beliau di tumbuhi ruam yg teruk akibat allergic seafood..Alhamdulillah after 3 days consume muka beliau semakin ok..parut jerawat kesan ruam semakin pulih n pudar..kulit beliau semakin cerah..Beliau juga adalah seorg physiotherapist dan skrg dia adalah salah seorg dealer Maixara..beliau sgt gembira dgn perubahan yg ketara :-)

 lepas seminggu amik maixara...

 Selamat Tinggal Jerawat...
Selama 7 hari sahaja jerawat menjadi kecut dan pudar..





Maixara C-Sential semakin HOT!

testimoni hebat diterima dan rata2 menyatakan puas hati!
Jangan lupa banyakkan minum air 3-4 liter sehari ya.
Kurang kafein dan rokok!

Testimoni 

Jerawat kecut dan hilang dalam masa 7 hari..


UNTUK ORDER BOLEH ISI FORM KT ATAS OR 

SMS/WATSAPP 0193416067

izdiharshoppe@gmail.com

4 comments:

oakleyses said...

oakley sunglasses wholesale, christian louboutin outlet, replica watches, christian louboutin shoes, oakley sunglasses, uggs on sale, tiffany jewelry, burberry pas cher, michael kors pas cher, louis vuitton, chanel handbags, tiffany and co, longchamp outlet, cheap oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin uk, louis vuitton outlet, jordan pas cher, ray ban sunglasses, nike air max, nike air max, christian louboutin, louboutin pas cher, longchamp outlet, polo ralph lauren, prada handbags, ugg boots, oakley sunglasses, coach outlet, oakley sunglasses, nike free, longchamp pas cher, louis vuitton outlet, kate spade outlet, air max, tory burch outlet, jordan shoes, replica watches, ugg boots, sac longchamp pas cher, nike free run, nike outlet, kate spade, gucci handbags, ray ban sunglasses, prada outlet, longchamp outlet, polo outlet, polo ralph lauren outlet online

oakleyses said...

vans pas cher, sac vanessa bruno, nike roshe run uk, uggs outlet, michael kors outlet online, lululemon canada, true religion jeans, nike blazer pas cher, nike trainers uk, sac hermes, nike air max uk, nike air force, michael kors outlet online, michael kors outlet online, nike tn, north face, nike free uk, nike air max, timberland pas cher, ray ban uk, polo lacoste, hogan outlet, coach outlet store online, true religion outlet, michael kors outlet online, burberry outlet, guess pas cher, ray ban pas cher, new balance, abercrombie and fitch uk, michael kors, michael kors outlet, mulberry uk, oakley pas cher, hollister pas cher, nike huaraches, north face uk, converse pas cher, nike air max uk, true religion outlet, true religion outlet, michael kors outlet, michael kors, hollister uk, burberry handbags, michael kors outlet, replica handbags, uggs outlet, ralph lauren uk

oakleyses said...

converse, p90x workout, herve leger, lululemon, hollister, north face outlet, instyler, karen millen uk, nfl jerseys, mont blanc pens, oakley, hermes belt, ghd hair, abercrombie and fitch, hollister, soccer jerseys, nike air max, new balance shoes, insanity workout, asics running shoes, vans outlet, chi flat iron, jimmy choo outlet, mac cosmetics, baseball bats, babyliss, ray ban, lancel, valentino shoes, montre pas cher, longchamp uk, soccer shoes, reebok outlet, beats by dre, hollister clothing, louboutin, ferragamo shoes, celine handbags, wedding dresses, timberland boots, bottega veneta, nike roshe run, nike air max, toms shoes, converse outlet, vans, ralph lauren, mcm handbags, north face outlet, gucci

oakleyses said...

louis vuitton, pandora uk, ugg uk, louis vuitton, thomas sabo, louis vuitton, moncler, moncler, canada goose outlet, ugg,ugg australia,ugg italia, doudoune moncler, canada goose, marc jacobs, ugg, supra shoes, louis vuitton, canada goose outlet, moncler uk, ugg pas cher, hollister, pandora jewelry, moncler outlet, ugg,uggs,uggs canada, moncler, canada goose uk, pandora jewelry, juicy couture outlet, canada goose, coach outlet, wedding dresses, swarovski crystal, moncler, canada goose jackets, juicy couture outlet, canada goose outlet, pandora charms, replica watches, links of london, moncler outlet, swarovski, louis vuitton, canada goose